banner1
banner2
banner3
company_pic

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

EISEN INDUSTRI TERBATAS (KUANGYE DONGGUAN TECHNOLOGY CO., LTD) tempatna di Désa Lianhu, Kota Tangxia, Kota Dongguan kalayan transportasi anu merenah, kalayan luas pangwangunan langkung ti 5,000 méter pasagi. Ayeuna, alat mékanis perusahaan kalebet: 10 jalur perakitan otomatis, langkung ti 40 topéng médis nganggo & lini produksi otomatis KN95 FFP2, laboratorium listrik lengkep, sareng pendirian bengkel bébas lebu 100.000 tingkat disertasi ti pihak katilu, 10.000 laboratorium médis -level, jsb Kapasitas produksi anu kuat sareng tim staf anu terlatih.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun pitulung langkung seueur

Punten yakin pikeun milih kami, kami bakal masihan anjeun solusi anu sampurna.

PISAN AYEUNA
  • The company has passed the ISO13485 & GMP medical device quality system certification, and obtained the national secondary medical device production license, and its products have passed the certification of professional institutions at home and abroad.

    Kualitas

    Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem kualitas alat médis ISO13485 & GMP, sareng kéngingkeun lisénsi produksi alat médis sékundér nasional, sareng produk na parantos lulus sertifikasi lembaga propésional di bumi sareng luar negeri.

  • 10 automatic assembly lines, more than 40 disposable medical masks & KN95 automatic production lines, a complete electrical laboratory, and the establishment of a third-party certified 100, 000-level dust-free workshop, 10,000-level medical laboratory, etc.

    Parabotna

    10 jalur perakitan otomatis, langkung ti 40 topéng médis nganggo & lini produksi otomatis KN95, laboratorium listrik lengkep, sareng pendirian bengkel 100-tingkat lebu lebu Certified pihak katilu, laboratorium médis tingkat 10,000, jst.

  • Many overseas buyers are very satisfied with our products. We have been working hard to provide high-quality products and services. We will make our own contribution in this special period. Please rest assured to choose us, we will provide you with perfect solution.

    Évaluasi

    Seueur pembeli luar negeri anu wareg pisan sareng produk urang. Kami parantos ngupayakeun pisan pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé. Kami bakal masihan kontribusi nyalira dina waktos anu khusus ieu. Punten yakin pikeun milih kami, kami bakal masihan anjeun solusi anu sampurna.

Inpormasi pangénggalna

wartos

news_pic
Sabaraha lami topéng tiasa lami? Naha perlu pikeun masok masker? Kusabab wabah radang paru-paru makuta anyar, masker parantos dipakena ampir satengah taun.

Coronavirus Anyar dirobih di Spanyol pikeun Nyingkahan Pengulangan Sejarah. Inggris, Perancis, Italia sareng Jérman Muka Kabijakan Blokade Deui

Coronavirus Anyar dirobih di Spanyol pikeun Nyingkahan Pengulangan Sejarah. Inggris, Perancis, Italia sareng Jérman Muka Kabijakan Blokade Deui Coronavirus anyar mutasi di Spanyol Nalika usum Lebaran, numutkeun TIMES, Inggris bakal milih di Parlemén minggu payun. Kusabab wabah wabah ...

Geng Shuang nekenkeun yén dina Perjoangan Komunitas Internasional Ngalawan Coronavirus Anyar, Punten Hormat Fakta, Élmu sareng anu sanés.

Geng Shuang nekenkeun yén dina Perjoangan Komunitas Internasional Ngalawan Coronavirus Anyar, Punten Hormat Fakta, Élmu sareng anu sanés. Tanggal 20 Maret, juru bicara kamentrian luar nagari Geng Shuang janten pimpinan konferensi pers biasa. Wartawan naros, nembé, sababaraha sarjana barat nyarios ...