page_bg

Produk

3 Ply Masker Panon Médis Pakai

Pedaran pondok:

Dina jaman sapertos ayeuna, urang kedah ati-ati supados kulawarga urang tetep aman. Kami parantos ngembangkeun topeng raray earloop anu lemes sareng aman anu saé pikeun dianggo di tempat umum. Topeng raray anu tiasa dianggo ieu ngandung 3 lapisan panyalindungan: Lapisan 1 mangrupikeun lapisan luar pelindung; lapisan 2 nyayogikeun filtrasi partikel; sareng lapisan 3 ngagaduhan lapisan interior ekstra-lemes pikeun nyerep halimun anjeun ngaluarkeun napas. Topéng tiasa diatur pikeun pas anu pas. Sayogi dina warna biru.

• Saé pikeun dianggo di tempat umum

• Nyayogikeun 3 lapisan panyalindungan

• Lemes sareng aman

• adjustable pikeun fit ditangtoskeun

• Dirancang pas pisan dina irung

• Desain earloop

• Pakai: ngan ukur dianggo


Detil Produk

Tanda Produk

Dina jaman sapertos ayeuna, urang kedah ati-ati supados kulawarga urang tetep aman. Kami parantos ngembangkeun topeng raray earloop anu lemes sareng aman anu saé pikeun dianggo di tempat umum. Topeng raray anu tiasa dianggo ieu ngandung 3 lapisan panyalindungan: Lapisan 1 mangrupikeun lapisan luar pelindung; lapisan 2 nyayogikeun filtrasi partikel; sareng lapisan 3 ngagaduhan lapisan interior ekstra-lemes pikeun nyerep halimun anjeun ngaluarkeun napas. Topéng tiasa diatur pikeun pas anu pas. Sayogi dina warna biru.

 

• Saé pikeun dianggo di tempat umum

• Nyayogikeun 3 lapisan panyalindungan

• Lemes sareng aman

• adjustable pikeun fit ditangtoskeun

• Dirancang pas pisan dina irung

• Desain earloop

• Pakai: ngan ukur dianggo

FITUR

Topeng Beureum - Tunggal nganggo Ceuli-Loop

Ngabantosan ngajaga tina bau sareng lebu

Panyalindungan 3-lapisan

Lapisan Outer: lawon Non-anyaman

Lapisan Tengah: lawon dilebur-ditiup

Lapisan Batin: Lemes pikeun kulit anjeun sareng nyerep halimun anjeun ngambekan kaluar

Klip plastik anu ramah lingkungan sareng tiasa diatur pikeun pas anu pas

Disposable sareng gratis perawatan

Warna: biru

Bahan Utama: lawon non-anyaman + lawon lebur-ditiup + lawon non-anyaman

Pikeun langkung mastikeun kasalametan barang-barang anjeun, jasa bungkusan propésional, ramah lingkungan, merenah sareng éfisién bakal disayogikeun.

50 pcs / bag / box, 40 box / CTN, 2000pcs / CTN, ukuran karton: 51.8 * 39.8 * 41.3cm

Produk Detil

Jenis: topeng médis

Jalma Lumaku: Sawawa

Standar: EN14683 Tipe IIR

Peunteun Saring: 98

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: Moen Atanapi OEM

Nomer Modél: 602A-01

Tipe disinféksi: Lampu Ultraviolet

Ukuran: 175 * 95mm

Hirup rak: 2taun

Sertifikasi Kualitas: TUV

Klasifikasi instrumen: Kelas II

MOQ: 20000

Ngaran produk: 3ply Pakai Topeng Médis Pakai

 

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 1000000 Potongan / Potongan per Dinten

 

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan 50 pcs / bag / box, 40 box / CTN, 2000PCS / CTN

Palabuhan Shenzhen

Ngaran Barang Topéng médis anu tiasa dianggo
Jenis Gaya earloop datar henteu steril, gaya perban datar henteu steril
Lapisan 3 lapisan
Warna Biru + Bodas
Bahan topéng 70% nonwoven + 30% lawon dilebur-ditiup
Ukuranna 17.5cm * 9.5cm
Mangsa validitas 2 taun
Standar kaamanan YY / T 0969-2013
Efisiensi filtrasi baktéri 95-99%
QTY / CTN 1000PCS
Ukuran bungkusan(mm) 518 * 398 * 413mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami