page_bg

Produk

5 ply KN95 / FFP2 Topéng pameunteu Non-Médis

Pedaran pondok:

Jenis: Topéng raray pelindung

Jalma Lumaku: Sawawa

Standar: EN149: 2001 + A1: 2009

Peunteun Saring: 95

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: Moen Atanapi OEM

Ukuran: 155 * 105mm

Bahan: 66% PP spunviscose lawon non-anyaman sareng 34% lawon fusion-spray


Detil Produk

Tanda Produk

Produk urang ieu ngagaduhan koefisien kaamanan anu luhur sareng parantos ngaliwat tés anu ketat. Éta kawilang kandel, tahan debu, tiis-buktina, baktéri-buktina, buktina virus, buktos-bau sareng ngagaduhan seueur fungsi. Éta cocog pikeun dipaké dina usum gugur sareng usum tiis. Pasihan diri ka kulawarga anjeun, pasihan kolega anjeun kabagjaan saderhana.

Pikeun langkung mastikeun kasalametan barang-barang anjeun, jasa bungkusan propésional, ramah lingkungan, merenah sareng éfisién bakal disayogikeun.

5 pcs / bag , 25pcs / box, 40 box / CTN, 1000pcs / CTN, ukuran karton: 63.5 * 55 * 21.6cm

 

Detil Gancang

Jenis: Topéng raray pelindung

Jalma Lumaku: Sawawa

Standar: EN149: 2001 + A1: 2009

Peunteun Saring: 95

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: Moen Atanapi OEM

Ukuran: 155 * 105mm

Bahan: 66% PP spunviscose lawon non-anyaman sareng 34% lawon fusion-spray

Rak Kahirupan: 2 taun

Standar kaamanan: GB2626-2019

MOQ: 10000PCS

Ngaran produk: 5 ply KN95 masker pameunteu

 

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Potongan per Dinten

 

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan Rincian kemasan karton

Paking: 5PCS / BAG, 25 pcs / box, 40 box / CTN, 1000pcs / CTN. 1PC / BAG, 20 pcs / box, 50 box / CTN, 1000pcs / CTN.

Palabuhan Shenzhen

 

Spésifikasi

Barang tulisan: 5 ply kn95 mask mask

Ukuran unit: 155 * 105mm

Persetujuan pamaréntah Cina: leres, kami aya dina daptar bodas

Pangiriman: 3-7Working Days

 

Fitur Produk:

1. Disposable, single-use, breathable, light and environment-friendly;

2. Ceuli elastis

3. bantal irung lemes pikeun gampang sareng nyaman fit;

4. Kantos irung adjustable pikeun kanyamanan tambahan;

5. Sahenteuna 95% épisiensi filtrasi ngalawan partikel dumasar sanés minyak.

 

Poin pikeun Perhatosan:

1. Produk ieu dilarang dianggo nganggo bungkus ruksak;

2. Entong dianggo dina atmosfir anu ngandung kirang ti 19,5% oksigén, sabab réspirator ieu henteu nyayogikeun oksigén; Henteu pikeun dianggo dina atmosfir halimun minyak;

3. Upami produk janten ruksak, kotor, atanapi napas janten sesah, tinggalkeun tempat anu kacemar langsung sareng ganti produk;

4. Produk ieu ngan ukur dianggo sakali sareng henteu tiasa diseuseuh;

5. Produk ieu kedah disimpen dina lingkungan anu bersih, garing sareng berventilasi kalayan kalembaban relatif kirang ti 80% sareng tanpa gas anu ngabahayakeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami