page_bg

Produk

5 ply KN95 topéng raray Non-Médis

Pedaran pondok:

Jenis: Topéng raray pelindung

Jalma Lumaku: Sawawa

Standar: EN149: 2001 + A1: 2009

Peunteun Saring: 95

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: Moen Atanapi OEM

Ukuran: 155 * 105mm

Bahan: 66% PP spunviscose lawon non-anyaman sareng 34% lawon fusion-spray

Rak Kahirupan: 2 taun


Detil Produk

Tanda Produk

Kami perusahaan alat médis di Cina, utamina kaayaan produk médis anu tiasa dianggo, sapertos operasi masker, masker pamali, masker wajah KN95 sareng topéng raray FFP2 NR. Sadaya dokumén sareng persetujuan ti pamaréntahan LULUS, malih kami nomer 88 dina Daptar Bodas Pamaréntah Resmi Pamaréntah Cina. 

 

Halaman web pamilarian daptar bodas:   www.cccmhpie.org.cn

Sértipikat anu dicekel ku kami: CE & EN 14683 / FDA GB32610 / GB2626-2006 ISO13485: 2016 / No.88 tina Daptar Bodas

 

Produk urang ieu ngagaduhan koefisien kaamanan anu luhur sareng parantos ngaliwat tés anu ketat. Éta kawilang kandel, tahan debu, tiis-buktina, baktéri-buktina, buktina virus, buktos-bau sareng ngagaduhan seueur fungsi. Éta cocog pikeun dipaké dina usum gugur sareng usum tiis. Pasihan diri ka kulawarga anjeun, pasihan kolega anjeun kabagjaan saderhana.

Pikeun langkung mastikeun kasalametan barang-barang anjeun, jasa bungkusan propésional, ramah lingkungan, merenah sareng éfisién bakal disayogikeun.

 

Detil Gancang

Jenis: Topéng raray pelindung

Jalma Lumaku: Sawawa

Standar: EN149: 2001 + A1: 2009

Peunteun Saring: 95

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: Moen Atanapi OEM

Ukuran: 155 * 105mm

Bahan: 66% PP spunviscose lawon non-anyaman sareng 34% lawon fusion-spray

Rak Kahirupan: 2 taun

Standar kaamanan: GB2626-2019

MOQ: 1000PCS

Ngaran produk: 5 ply KN95 masker pameunteu

Bungkusan: 5 pcs / kantong25 pcs / box, 40 box / CTN, 1000pcs / CTN, ukuran karton: 63.5 * 55 * 21.6cm

 

Spésifikasi

1. Topéng henteu tiasa dibagi batur, henteu tiasa diberesihan, henteu tiasa didaur ulang, waktos panggunaan anu disarankeun henteu langkung ti 4 jam;

2. Ganti langsung nalika topéng karuksakan, kokotor, kalembaban atanapi perasaan napas henteu lancar

3. Bahan anu aya hubunganana sareng kulit tiasa nyababkeun réaksi alérgi dina individu sénsitip anu tangtu

 4. Punten anggo gancang-gancang nalika muka

5. Topéng henteu dibuka kedah disimpen dina suhu -20~ 30sareng kalembaban henteu langkung luhur tibatan 80%

6. Pakét

7. Entong dianggo bari iketna rusak

8. Tetep garing

 

Poin pikeun Perhatosan:

1. Produk ieu dilarang dianggo nganggo bungkus ruksak;

2. Entong dianggo dina atmosfir anu ngandung kirang ti 19,5% oksigén, sabab réspirator ieu henteu nyayogikeun oksigén; Henteu pikeun dianggo dina atmosfir halimun minyak;

3. Upami produk janten ruksak, kotor, atanapi napas janten sesah, tinggalkeun tempat anu kacemar langsung sareng ganti produk;

4. Produk ieu ngan ukur dianggo sakali sareng henteu tiasa diseuseuh;

5. Produk ieu kedah disimpen dina lingkungan anu bersih, garing sareng berventilasi kalayan kalembaban relatif kirang ti 80% sareng tanpa gas anu ngabahayakeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami