page_bg

Perkawis EISEN

EISEN INDUSTRI TERBATAS (KUANGYE DONGGUAN TECHNOLOGY CO., LTD) tempatna di Désa Lianhu, Kota Tangxia, Kota Dongguan kalayan transportasi anu merenah, kalayan luas pangwangunan langkung ti 5,000 méter pasagi.

Ayeuna, alat mékanis perusahaan ngawengku: 10 jalur perakitan otomatis, langkung ti 40 topéng médis nganggo & lini produksi otomatis KN95 FFP2, laboratorium listrik lengkep,

sareng ngadirikeun 100 pihak katilu anu disahkeun, 000-tingkat bengkel bébas debu, 10.000 tingkat médis laboratorium, jsb Kapasitas produksi anu kuat sareng tim staf anu terlatih. Dina Maret 2020, perusahaan

lulus dina ISO13485 & médis GMP sertifikasi sistem kualitas alat, sareng dina Méi 2020 éta kéngingkeun lisénsi produksi alat médis Kelas II nasional, sareng produk lulus sertifikasi domestik sareng internasional

lembaga propésional. EISEN INDUSTRI TERBATAS teras-terasan ngalaksanakeun inovasi téknologi sareng memperdalam pembaruan sistem kualitas, nempatkeun dasar anu kuat pikeun ngawujudkeun visi perusahaan urang. Hayu dulur mikaresep kasihatan sareng kageulisan!

hezuo

Dina urutan pikeun mastikeun kasalametan sareng kualitas produk tina sumberna, kami parantos sacara ati-ati milih industri's supplier bahan baku top pikeun kerjasama jangka panjang sareng perjanjian supplier anu ditandatanganan sareng jujur ​​kalayan langkung ti 20param.

Kami parantos ilubiung dina seueur paméran di Cina, sareng padagang ti Cina resep pisan kana produk urang.

Evaluasi anu mésér

Seueur pembeli luar negeri anu wareg pisan sareng produk urang. Kami parantos ngupayakeun pisan pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé. Kami bakal masihan kontribusi nyalira dina waktos anu khusus ieu. Punten yakin pikeun milih kami, kami bakal masihan anjeun solusi anu sampurna.

kouzhao
office

Kantor kami

Bengkel kami

Pabrik urang sadayana nganut lokakarya bébas debu, saatos departemén kaamanan nasional us, naha éta mesin, alat-alat atanapi pagawé unggal dinten damel padamelan anu saé, desinféksi anu hadé sareng ngajaga kasalametan anu sepi, kumargi unggal detail tina sumber bahan, kami konsumsi panyalindungan ketat, ngalakukeun padamelan anu saé dina unggal tautan docking, kalayan nekenkeun kana produk sareng sadayana indéks inti perlindungan kasehatan staf.

Perusahaan ngurus unggal detail karya kalayan sikap sareng cara anu bersyukur. Samentawis éta, produk anu munggaran nyaéta kalayan perhatian urang pikeun kaayaan wabah sareng do'a pikeun solusi awal.

shengchan

Diverifikasi ku Intertek

Jenis Usaha ------ Pabrikan

Nagara / Daérah --- Guangdong, Cina

Produk Utama --- Topéng Beureum Médis Sekali Pakai (Non-Aseptik), Topéng Beureum Pakai, Topéng Masarakat KN95, topéng raray FFP2, Topéng Pelindung Médis, Térmométer Inframerah Inframerah

Kapamilikan ------ Pamilik Swasta

Total Karyawan --- 101 - 200 Jalma

Total Penghasilan Tahunan --- rahasia

Taun Didirikeun --- 2019

Sértipikasi (1) --- ISO13485

Pasar Utama --- Afrika 35,00%

Éropa Kulon 25,00%

Amérika Kalér 22,00%

Émbaran pabrik

Ukuran Pabrik 3.000-5.000 méter pasagi
Pabrik Nagara / Daérah Kamar 501 Gedong 1, No.1 Dong Yuan Wu Lu Rod, Lianhu, Tengxie TownDngguan Cry, Guangdong ProinceChine
Jumlah Garis Produksi Di luhur 10
KontrakPabuatan OEM Service OfferedDesign Service OfferedBuyer Label Ditawarkeun
Nilai Kaluaran Tahunan Luhur USS100 Mllion

Kapasitas Produksi Taunan

Ngaran Produk ProductionLineCepecity ActualUnitsProduced (SebelumnyaTahun) Diverifikasi
DisposableMedicalFaceMask (Non-
Aseptik)
2000000Unit / Bulan 20000000Unit
DisposableFaceMask 2000000Unit / Bulan 10000000Unit
KN95PublikMask 500000Unit / Bulan 3000000 Unit
MédisProtectiveMask 500000Unit / Bulan 3000000 Unit
Non-KontakInfraredThermometer 100000Unit / Bulan 1000000Unit

Produk kami

kn95-005-pic
kn95-007-img
disposable mask02-img

Sertipikat

LORE CE-C
LORE-EN149