page_bg

Taros Kami

SHENZHEN EISEN INDUSTRI TERBATAS

Alamat

1012R , BAOJINHUA BUILDING , BAOAN , SHENZHEN , CHINA

Telepon

0086-17376861340

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami