page_bg

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrikna?

Kami pabrik, utamna nguruskeun produk médis anu tiasa dianggo, sapertos topéng pameunteu bedah, topéng pameunteu nganggo, topéng raray KN95 ... Kami No.88 dina daptar bodas.

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Biasana waktu sakitar 1 ~ 15 dinten damel, éta gumantung kana kuantitasna.

Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?

Leres, urang tiasa nawiskeun sampel gratis tapi angkutan barang ngumpulkeun.

Kumaha carana kéngingkeun cutatan?

Punten wartoskeun kami ukuran sareng beurat produk anu anjeun peryogikeun, kami bakal nawiskeun harga anu pangsaéna pikeun kami.

Hoyong damel sareng urang?