page_bg

Produk

Topeng raray non-médis FFP2 NR kualitas luhur

Pedaran pondok:

Warna: Bodas

Tekstur Bahan: 48,65% PP spunviscose lawon non-anyaman, 27% katun hawa panas sareng lawon disemprot fusi 24,35%

Kelas filtrasi topéng EN149 FFP2

Jenis: Paké

Modél LZY03

MOQ 1000 pcs

Spésifikasi produk: 2 sapotong / bungkus

Pakét: 20 lembar dina kotak teras 1000 lembar dina karton, ukuran karton 52 * 34.4 * 62cm, 9 kg unggal karton.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produk: topeng non-médis FFP2 NR

Warna: Bodas

Tekstur Bahan: 48,65% PP spunviscose lawon non-anyaman, 27% katun hawa panas sareng lawon disemprot fusi 24,35%

Kelas filtrasi topéng EN149 FFP2

Jenis: Paké

Modél LZY03

MOQ 1000 pcs

Spésifikasi produk: 2 sapotong / bungkus

Pakét: 20 lembar dina kotak teras 1000 lembar dina karton, ukuran karton 52 * 34.4 * 62cm, 9 kg unggal karton.

Waktos pangiriman: sakitar 3 ~ 7 dinten ku hawa, sakitar 20 ~ 30 dinten ku laut

Standar palaksanaan: EN149: 2001 + A1: 2009

Validitas: 2 taun

Didamel di Cina

Disarankeun kaayaan panyimpenan: kalembaban kirang ti 80%, gas non-korosif sareng kamar bersih anu berventilasi saé.

* Perhatoskeun sateuacan ngagugat, anu nganggo kedah maca paréntahna. Punten simpen pitunjuk ieu kanggo rujukan.

Cara ngagem: Buka topéng sareng pres dina sasak irung saatos ngagemna. Pangaruh pelindung langkung saé.

Bungkusan: 40 sapotong dina kotak teras 1200 sapotong dina karton, ukuran karton na 57 * 47 * 46cm, 11kg / unggal karton

Kami perusahaan alat médis di Cina, utamina kaayaan produk médis anu tiasa dianggo, sapertos operasi masker, masker pamali, masker wajah KN95 sareng topéng raray FFP2 NR. Sadaya dokumén sareng persetujuan ti pamaréntahan LULUS, malih kami mangrupikeun anggota Daptar Bodas Pamaréntah Resmi Pamaréntah Cina.

Halaman web pamilarian daptar bodas: www.cccmhpie.org.cn

Sértipikat anu dicekel kami: CE & EN 14683 / FDA GB32610 / GB2626-2006 ISO13485: 2016 / No.88 tina Daptar Bodas

Kanggo catetan, modél kami LZY03, kelas FFP2 sapinuhna nyumponan sarat EN149: 2001 + A1: 2009 alat panyalindungan nyeuseup.

Kami mastikeun yén inpormasi di luhur leres sareng lengkep, sareng kami bakal nanggung jawab hukum upami salah sahiji inpormasi di luhur palsu.

 

FAQ

Q1. Naha anjeun ngagaduhan MOQ? 

Gumantung kana ideu anu béda, Tiasa disawalakeun. Langkung ageung jumlahna, kalapa harga hijian.

 

Q2. Kedah palanggan mayar biaya pangiriman, Sabaraha éta? 

Pikeun biaya pangiriman, seueur conto anu dipénta pikeun dikirim, janten urang kedah kéngingkeun biaya pangiriman. Upami anjeun ngawartosan kuring nganggo Express anu ditunjuk, anjeun bakal masihan kuring akun ekspres anjeun atanapi anjeun bakal mayar numutkeun Express. Upami anjeun henteu nyungkeun, kuring bakal milih anu murah di Cina.

 

Q3. Kumaha ngeunaan layanan purna jual? 

1) Kami bakal tetep ngajaga kualitas anu sami sareng sami sareng upami aya anu saé kualitasna, kami bakal ngajantenkeun kompénsasi pikeun palanggan urang.

2) Kami bakal nyarankeun pengepakan kami sareng nyandak muatan dina pengepakan kami, kami bakal ngajaga barang aman dina pangiriman.

3) Kami bakal ngambah barang tina produksi dugi ka jual, kami bakal nyabak masalah dina ngajual pikeun palanggan urang.

 

Q4. Iraha kuring tiasa kéngingkeun harga?

Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan.

 

Q5: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik? 

A: Kami produsén propésional sareng pabrik urang sorangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami