page_bg

Produk

Kualitas luhur FFP3 NR non-médis Earloop masker raray

Pedaran pondok:

Warna: Bodas

Fitur: Saringan kulit & épéktip tinggi> 95%

Tekstur Bahan: Lawon Non-anyaman + Ngalembereh-ditiup

Kelas filtrasi topéng EN149 FFP3

Jenis: Paké

Modél LZY04

Lapisan: 5 Lapisan

Ukuran: 15.5X10.5CM

MOQ 1000 pcs

Spésifikasi produk: 2 sapotong / bungkus


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran produk: topéng non-médis FFP3 NR

Kata konci: kualitas hadé lebu napas ffp3, topéng raray sanés ffp3

Warna: Bodas

Fitur: Saringan kulit & épéktip tinggi> 95%

Tekstur Bahan: Lawon Non-anyaman + Ngalembereh-ditiup

Kelas filtrasi topéng EN149 FFP3

Jenis: Paké

Modél LZY04

Lapisan: 5 Lapisan

Ukuran: 15.5X10.5CM

MOQ 1000 pcs

Spésifikasi produk: 2 sapotong / bungkus

Pakét: 20 lembar dina kotak teras 1000 lembar dina karton, ukuran karton 52 * 34.4 * 62cm, 9 kg unggal karton.

Waktos pangiriman: sakitar 3 ~ 7 dinten ku hawa, sakitar 20 ~ 30 dinten ku laut

Standar palaksanaan: EN149: 2001 + A1: 2009

Validitas: 2 taun

Didamel di Cina

 

Disarankeun kaayaan panyimpenan: kalembaban kirang ti 80%, gas non-korosif sareng kamar bersih anu berventilasi saé.

* Perhatoskeun sateuacan ngagugat, anu nganggo kedah maca paréntahna. Punten simpen pitunjuk ieu kanggo rujukan.

Cara ngagem: Buka topéng sareng pres dina sasak irung saatos ngagemna. Pangaruh pelindung langkung saé.

 

Kami perusahaan alat médis di Cina, utamina kaayaan produk médis anu tiasa dianggo, sapertos operasi masker, masker pamali, masker wajah KN95 sareng topéng raray FFP2 NR. Sadaya dokumén sareng persetujuan ti pamaréntahan LULUS, malih kami mangrupikeun anggota Daptar Bodas Pamaréntah Resmi Pamaréntah Cina.

Halaman web pamilarian daptar bodas: www.cccmhpie.org.cn

Sértipikat anu dicekel kami: CE & EN 14683 / FDA GB32610 / GB2626-2006 ISO13485: 2016 / No.88 tina Daptar Bodas

 

Naha milih urang?

Produk utama kami: FFP2, FFP3 sareng KN95.

1: Real Europe CE sareng UNIVERSAL Sértipikat NB2163 / NB0370, laporan uji EN149: 2001 + A1: 2009, anu kalebet Modul B utuh sareng Modul C2.

2: Produk anu mumpuni dilakukeun ku pabrik anu berwenang pikeun diekspor ku Menteri Perdagangan Cina.

3: Kaluaran 3 juta per dinten, waktos pangiriman gancang pisan.

4: P2 lawon Lebur khusus dilebur pikeun mastikeun yén tés filtrasi minyak EU ngahontal langkung ti 99%. Sadaya lawon anu henteu dianyam urang nyaéta 3S, bahanna ilmiah pisan sareng wajar pikeun ngahontal résistansi napas anu panghandapna; katun hawa panas urang nyaéta 30 gram pikeun ngahontal tingkat médis 100% ES; tali ceuli ketat pikeun 24 jahitan. Sadaya bahan urang saé saé pisan sareng wajar.

5: Kami parantos mumpuni dina PUTIH DAFTAR Pamaréntah Cina anu Diotorisasi Panyedia. Urang tiasa ngekspor KN95 ka Amérika Serikat sareng ngalakukeun bea cukai kalayan lancar.

6: Layanan panto ka panto sayogi kanggo urang.

Hatur nuhun kana perhatosan sareng dukungan anjeun pikeun kamekaran perusahaan kami. Ngarepkeun gaduh kerjasama bisnis anu saé jangka panjang sareng perusahaan anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami