page_bg

Produk

  • 5 ply KN95 Non-Medical face mask

    5 ply KN95 topéng raray Non-Médis

    Jenis: Topéng raray pelindung

    Jalma Lumaku: Sawawa

    Standar: EN149: 2001 + A1: 2009

    Peunteun Saring: 95

    Tempat Asalna: Guangdong, Cina

    Ngaran mérek: Moen Atanapi OEM

    Ukuran: 155 * 105mm

    Bahan: 66% PP spunviscose lawon non-anyaman sareng 34% lawon fusion-spray

    Rak Kahirupan: 2 taun

  • High Quality FFP2 NR non-medical face mask

    Topeng raray non-médis FFP2 NR kualitas luhur

    Warna: Bodas

    Tekstur Bahan: 48,65% PP spunviscose lawon non-anyaman, 27% katun hawa panas sareng lawon disemprot fusi 24,35%

    Kelas filtrasi topéng EN149 FFP2

    Jenis: Paké

    Modél LZY03

    MOQ 1000 pcs

    Spésifikasi produk: 2 sapotong / bungkus

    Pakét: 20 lembar dina kotak teras 1000 lembar dina karton, ukuran karton 52 * 34.4 * 62cm, 9 kg unggal karton.

  • 5 ply KN95 /FFP2 Non-Medical face mask

    5 ply KN95 / FFP2 Topéng pameunteu Non-Médis

    Jenis: Topéng raray pelindung

    Jalma Lumaku: Sawawa

    Standar: EN149: 2001 + A1: 2009

    Peunteun Saring: 95

    Tempat Asalna: Guangdong, Cina

    Ngaran mérek: Moen Atanapi OEM

    Ukuran: 155 * 105mm

    Bahan: 66% PP spunviscose lawon non-anyaman sareng 34% lawon fusion-spray

  • Mask Machine

    Mesin Topéng

    Seri mesin topéng datar tiasa dibagi kana: mesin topéng ceuli jero, mesin topéng ceuli luar, mesin topéng tali numutkeun metode las sareng cara ngagunakeun sabuk ceuli. Produksi tina tilu masker datar ieu meryogikeun mesin topéng awak. Éta mangrupikeun bagian anu paling diperyogikeun tina topéng datar.

    1. Mesin topéng raray

    2. mesin topéng N95

    3. Mesin topéng tilepan

    4. Mesin topéng sungut bebek

    5. Mesin topéng ceuli éksternal

  • 3 Ply Protective Face Mask

    3 Masker Pelindung Ply

    Jenis: topeng médis

    Jalma Lumaku: Sawawa

    Standar: EN14683 Tipe IIR

    Tipe disinféksi: Lampu Ultraviolet

    Ukuran: 175 * 95mm

    Hirup rak: 2taun

    Sertifikasi Kualitas: TUV

    Klasifikasi instrumen: Kelas II

    MOQ: 20000

  • ODM face mask

    Topéng raray ODM

    Jenis: topeng médis

    Jalma Lumaku: Sawawa

    Standar: EN14683 Tipe IIR

    Peunteun Saring: 98

    Tempat Asalna: Guangdong, Cina

    Ngaran mérek: Moen Atanapi OEM

    Nomer Modél: 602A-01

    Tipe disinféksi: Lampu Ultraviolet

    Ukuran: 175 * 95mm

    Hirup rak: 2taun

  • High quality 5 ply KN95 Protective Mask

    Kualitas luhur 5 ply KN95 Masker Pelindung

    Tempat Asalna: Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, Cina

    Ngaran mérek: MOEN

    Jumlah Modél: 604A-1

    Jenis: Paké

    Bahan Produk: lawon non-anyaman-cai / lawon dilebur-ditiup pelindung lapisan / Uap nyerep lawon non-anyaman

    Kelas: BFE≥ 95%

    Ukuran: 10.5 * 15.5 (cm)

    warna: bodas

  • High Quality FFP3 NR non-medical Earloop face mask

    Kualitas luhur FFP3 NR non-médis Earloop masker raray

    Warna: Bodas

    Fitur: Saringan kulit & épéktip tinggi> 95%

    Tekstur Bahan: Lawon Non-anyaman + Ngalembereh-ditiup

    Kelas filtrasi topéng EN149 FFP3

    Jenis: Paké

    Modél LZY04

    Lapisan: 5 Lapisan

    Ukuran: 15.5X10.5CM

    MOQ 1000 pcs

    Spésifikasi produk: 2 sapotong / bungkus

  • 5 ply KN95 Medical face mask

    5 ply KN95 Masker raray médis

    Jenis: topeng médis

    Jalma Lumaku: Sawawa

    Standar: EN14683 Tipe II

    Peunteun Saring: 98

    Tempat Asalna: Guangdong, Cina

    Ngaran mérek: Moen Atanapi OEM

    Nomer modél: KN95

    Ukuran: 155 * 105mm

    Rak Kahirupan: 2 taun

  • 3 Ply Disposable Medical Face Mask

    3 Ply Masker Panon Médis Pakai

    Dina jaman sapertos ayeuna, urang kedah ati-ati supados kulawarga urang tetep aman. Kami parantos ngembangkeun topeng raray earloop anu lemes sareng aman anu saé pikeun dianggo di tempat umum. Topeng raray anu tiasa dianggo ieu ngandung 3 lapisan panyalindungan: Lapisan 1 mangrupikeun lapisan luar pelindung; lapisan 2 nyayogikeun filtrasi partikel; sareng lapisan 3 ngagaduhan lapisan interior ekstra-lemes pikeun nyerep halimun anjeun ngaluarkeun napas. Topéng tiasa diatur pikeun pas anu pas. Sayogi dina warna biru.

    • Saé pikeun dianggo di tempat umum

    • Nyayogikeun 3 lapisan panyalindungan

    • Lemes sareng aman

    • adjustable pikeun fit ditangtoskeun

    • Dirancang pas pisan dina irung

    • Desain earloop

    • Pakai: ngan ukur dianggo